background

Geen Nood!..Be happy

Wij helpen u graag om uw systeem weer te laten werken zoals u gewent bent. Wij bieden ondersteuning, reperaties, tot het installeren en uitleg geven van software.


Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen!

Stel uw vragen!

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw systemen en software voorkomt u dat kleine problemen zich gaan uiten in storingen. Bij het plaatsen van nieuwe computersystemen en/of netwerkapparatuur houd het nooit op, men vergeet altijd dat het optimaliseren van de beveiliging een essentieel onderdeel is om zorgeloos te kunnen internetten.

Ondersteuning

Wij bieden naast ondersteuning ook hardware die uw systeem weer als een zonnetje laat draaien. Wij leveren van onderdelen tot complete computersystemen, in de meeste gevallen zal het aan huis niet verder komen dan een reparatie laat daarom vrijblijvend onze IT-specialisten er naar kijken zodat u geld en tijd kunt besparen.

Beveiliging

Internet is tegenwoordig onmisbaar, van internetbankieren tot beeldbellen. Omdat het juist zo toegankelijk voor iedereen is het belangrijk dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig zijn. Wij controller uw systeem op enkele beveiligingspunten en voorzien uw systeem van de juist software om uw veiligheid te gegarandeerd.

Computer & Laptop Categorieën
background
 • Randapparatuur

  Printer, toetsenborden, USB-sticks etc. noem het maar op zonder randapparatuur kunnen wij onze systemen niet bedienen en dus ook niet te weg te denken. bij een reparatieverzoek bieden wij dan ook altijd de mogelijkheid om uw randappratuur na te kijken en eventueel te vervangen als het nodig is.


 • Hardware

  Ons team van IT'ers zijn elke dag bezig om systemen te optimaliseren. Zo houden wij toezicht en onderhoud op hardware, zodat onze klanten er altijd van uit kunnen gaan dat hun systemen blijven werken. Wij bouwen zowel maatwerk systemen als het uitbreiden en repareren van bestaande.


  TIP: Laat uw systeem vrijblijvend testen op prestatie door één van onze IT'ers

 • Reparatie

  Wij doen aan zowel reparatie als aan uitbreiden van bestaande computer systemen. Is uw computer en/of laptop langzaam of werkt die gewoon niet meer na behoren. Laat ons er dan even naar kijken in de meeste gevallen kunt u al snel geld besparen door simpel het systeem uit te breiden dan een geheel nieuw systeem aan te schaffen.


  TIP: Meestal is een computer of laptop traag door de hoeveelheid bestanden, een simpele opschoning kan wonderen doen.

 • Sytemen

  Vaste computers, laptops of netwerkservers wij hebben ruime ervaring in zowel het configureren als het ontwikkelen en repareren van computersystemen. Ook hebben wij een ruim assortiment waar u uw uit kunt kiezen. Wij adviseren dan ook graag aan de hand van waar u de computer voor gaat gebruiken, welk systeem het beste bij u past.


  TIP: Vertel ons waar uw tegen aanloopt en wij adviseren van harte hoe u uw systeem beter kan laten presteren.

 • Software

  Van administratief, verwerkings- en besturingsprogramma's tot en met beveiligingssoftware wij hebben het in huis. Ook als u software op uw systeem niet meer goed functioneert of niet weet hoe het werkt. wij adviseren en installeren graag het benodigde op uw computer of laptop.


  TIP: In de meeste gevallen is het een software update, of licentie probleem. Laat één van onze specialisten erna kijken.

 • Back-ups

  Altijd de angst gehad dat uw geschiedenis aan foto's kwijt raakt of uw belangrijke documenten? In onze cloud zijn uw bestanden en foto's altijd veilig opgeslagen en altijd te benaderen waar en wanneer u wilt. U kunt zelfs back-ups laten maken van u telefoon, tablet, smartwatch noem maar op. Het verliezen van data is bij ons verleden tijd.


Wij komen bij u thuis of bedrijf!

Wij investeren graag in onze klanten dus wij komen graag bij u langs!

background

Wij staan voor u klaar...

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.