WordPress

Image

WordPress websites zijn erg populair met name door de vele beschikbare ontwerpen en het gebruiksvriendelijke systeem. Door de simpele interface van WordPress is het erg gemakkelijk en snel om aanpassingen te verrichten aan uw website. Tevens is WordPress licentie vrij waardoor er geen kosten worden gerekend voor het gebruik ervan.

"Voor elk idee is er wel een ontwerp"

"Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om te bouwen wat u wilt." Dat is de moto van Wordpress!, door jarenlang ervaring kunnen wij elk gewenst maatwerk binnen WordPress ontwikkelen. Misschien heeft u wel een eigen ontwerp? of een functie die u binnen WordPress wilt hebben. Bij ons bent u met al u vragen m.b.t WordPress op het juist adres.

“30% van het internet gebruikt WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites online”

"Mooie stijls en voor iedereen toegangelijk"

Bij de oplevering helpen wij u altijd op weg en geven wij uitgebreid uitleg over hoe u zelf uw WordPress website kunt beheren en aanpassen. Onze specialisten geven daarnaast uitgebreid advies over hoe uw WordPress website beter vindbaar kunt maken, en wat voor tools erop de markt aanwezig zijn om het gewenste resultaten te bereiken.

Naast het ontwikkelen bieden wij de mogelijkheid om een WordPress website eventueel te leasen. Als starter kun je dan de kosten beperkt houden, meer hierover? Neem dan contact met ons op.