Ed Stibbe Web ontwikkelingen

image Maatwerk Website ontwikkelingen

Ed Stibbe

In het onstuimige marketing, merken en media klimaat van vandaag geven weinig ondernemers en marketeers hun merk nog uit handen. Enerzijds omdat het merk te belangrijk is geworden om uit te besteden, anderzijds omdat bestaande bureau structuren vaak te log, te duur of te eenzijdig zijn. En dan komt Ed Stibbe graag assisteren. Met als doel te helpen de regie over merk, en merk communicatie in eigen hand te nemen.

Web ontwikkelingen

Het karakter van de persoonlijke website van Ed Stibbe is met geen andere webiste te vergelijken. Doormiddele van een one-page constructie kom je zonder onnodig klikken op de gewenste pagina. waardoor je prettig door de website heen kunt navigeren.

Website bekijken

< terug naar cases
Image Image

Interactie


Bij binnekomst wordt je als bezoeker getrikkerd om naar de introductie video te kijken waar een aantal steekwoorden in voorkomen. Naar mate je door de website scrollt zul je merken dat de inhoud met u mee loopt en pas inbeeld verschijnt als u bij dat ene element aankomt. Dit geeft precies dat ene speelse om het bezoeken van deze website een pretje te maken.

Wij helpen u graag uw doel te bereiken

heeft u vragen m.b.t web..neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Neem contact op