Faber Audiovisueel Web ontwikkelingen

image Maatwerk Website ontwikkelingen

Faber Audiovisueel

Faber Audiovisuals is een prominente speler in de wereld van L ED-displays en audiovisuele producties. Het van oorsprong klein f amiliebedrijf met Friese roots groeide uit tot een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten.

Maatwerk

Voor Faber Audiovisuals is er geheel maatwerk geleverd in het ontwikkelen van een interactive website. Ons team van interactie ontwerpers hebben de handen uit de mouwen gestoken om deze website van de laatste technieken rondom interactie te voorzien. Dit project was dan ook meer dan een mooie uitdaging om onze eigen kennis eens op de proef te stellen en het zodanig goed te laten functioneren op elk gewenst mobiele platform.

< terug naar cases
Image

i.o. Interfryslan

Typografie


Er is gekozen voor Poppins deze font is open-source en valt onder de licentie van Google-Fonts. Door zijn strakke lijnen is deze font in een zelfs kleine corps goed leesbaar. Wat het dus goed geschikt maakt voor mobiele apparaten, waarbij de website in een relatief klein scherm wordt getoond.

Image

Wij helpen u graag uw doel te bereiken

heeft u vragen m.b.t web..neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Neem contact op