Mascotte Print & Manifest

image Print & Manifest

Print & Manifest

We hebben onlangs gelezen dat het roken van roll up sigaretten is weer hip. Roll ups waren altijd de blue collar sigaret, maar sinds de economische crisis is nog steeds alomtegenwoordig en de overheid houdt het verhogen van de belasting op tabak, roll-ups plotseling weer interessant geworden voor een veel bredere doelgroep. Dat is waarschijnlijk de reden waarom Mascotte, een van de meest bekende merken in Nederland roll up papers, is begonnen uit haar grot te klimmen.

Print & Manifest

Mascotte (Each hand has a different story) Mascotte is misschien wel de meest bekende roll-up paper ter wereld. Nu de populiatie steeds meer toe neemt, willen wij met deze print campagne een breedere doelgroep aanspreken en tegelijkertijd de realiteit onder ogen zien, met verbluffende fotografie die door Krijn van Noordwijk is gemaakt, kwam deze campagne tot zijn goed recht.

< terug naar cases
Image Image

i.o. Orchestra Amsterdam
Photographer: Krijn van Noordwijk album

Manifest


Deze Manifest is in samenwerking met Orchestra Amsterdam gerealisserd. Het concept en de marketing is uitgevoerd door Mischa Schreuder & Ramon Stalenhoef.

Wij helpen u graag uw doel te bereiken

heeft u vragen m.b.t web..neem vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Neem contact op